Νέα & Ανακοινώσεις

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάρτιση Μητρώου Συμβούλων για τους απολυμένους της Sprider Stores

voucher sprider 1

Σχετικά με τους απολυμένους της Sprider Stores Α.Ε. και το πρόγραμμα συμβουλευτικής που θα υλοποιηθεί γι’ αυτούς, ξεκίνησαν οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάρτιση Μητρώου Συμβούλων για το πρόγραμμα.

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) στο πλαίσιο του Έργου με κωδικό EGF/2014/009 EL/ Sprider Stores «Υλοποίηση ενεργειών που αφορούν τις απολύσεις στην Εταιρεία Sprider Stores Α.Ε. και συγχρηματοδοτούνται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση περιόδου 2014-2020» συμμετέχει στην Ένωση Φορέων «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SPRIDER STORES Α.Ε. ‘2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ’» με συμπράττοντες φορείς το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΒΒΕ), ως συντονιστή εταίρο και το ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ (ΚΜΟΠ) και θα καταρτίσει Μητρώο Συμβούλων, για την παροχή επαγγελματικής συμβουλευτικής και προώθησης στην απασχόληση ή/και την επιχειρηματικότητα σε έως 161 ωφελούμενους:

(α) πρώην εργαζόμενους της εταιρείας Sprider Stores Α.Ε. και

(β) άνεργους νέους ηλικίας 15-29 ετών που βρίσκονται εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης, κατάρτισης (NEETs)

Σκοπός της Ένωσης είναι η παροχή άμεσης, πολύπλευρης και ολοκληρωμένης επαγγελματικής συμβουλευτικής υποστήριξης και η προώθηση στην απασχόληση ή/και την επιχειρηματικότητα 761 απολυμένων ατόμων της εταιρείας Sprider Stores A.E., η οποία έχει τερματίσει τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα, καθώς και 550 νέων κάτω των 30 ετών οι οποίοι βρίσκονται εκτός εργασίας, εκπαίδευσης ή κατάρτισης.

Τα κριτήρια βαθμολόγησης για την επιλογή των συμβούλων είναι τα εξής:

ΚΡΙΤΗΡΙΑ   ΒΑΘΜΟΙ
Επαγγελματική Εμπειρία 3-5 έτη 3
5+έτη 5
Συναφής μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών   3

Οι σύμβουλοι θα κληθούν, κατά σειρά κατάταξης, να συνεργασθούν με σύμβαση έργου παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών. Σημειώνεται όμως  ότι:

α) Η διαθεσιμότητα των συμβούλων θα συνιστά ιδιαιτέρας βαρύτητας κριτήριο συνεργασίας.

β) Η παροχή των υπηρεσιών της συμβουλευτικής θα γίνεται μέσω συγκεκριμένου λογισμικού και διαδικτυακών εφαρμογών.

γ) Η ένταξη στο Μητρώο Συμβούλων δε συνεπάγεται αυτομάτως και συνεργασία.

Η αίτηση θα αποστέλνεται ηλεκτρονικά σε μορφή pdf στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το έντυπο της αίτησης βρίσκεται εδώ,  ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ανακοίνωση

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν έως την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016.

Image
ΑΘΗΝΑ

 

Μαυροκορδάτου 1 - 3,
Τ.Κ. 10678

210 9769510

info@ueducation.gr

ΓΕΜΗ: 124439601000

Image
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Τσιμισκή 19,
Τ.Κ. 54624

2310 283272

info@ueducation.gr

ΓΕΜΗ: 124439601000

Χρησιμοποιούμε Cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας,
να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.