Νέα & Ανακοινώσεις

Tour2Include: Εθνικές εκθέσεις αναφοράς στην εκπαίδευση και απασχόληση μεταναστών στον τομέα του Τουρισμού

tour2include 1

Οι εταίροι του Tour2Include πραγματοποίησαν έρευνα με επίκεντρο τις ειδικές ανάγκες κατάρτισης των μεταναστών και τις διαπολιτισμικές δεξιότητες που χρειάζονται στον τουριστικό τομέα, καθώς και τον εντοπισμό του χάσματος μεταξύ των αναγκών της αγοράς και των προγραμμάτων κατάρτισης που παρέχονται σήμερα.

Στη Γερμανία, την Ελλάδα και την Ιταλία πραγματοποιήθηκε έρευνα με στόχο τον εντοπισμό και τη σύνοψη:

  • της τρέχουσας κατάστασης των χωρών εταίρων στις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες των μεταναστών που εργάζονται στον τομέα της γαστρονομίας και του τουρισμού για να προσδιορίσουν το κενό στις προσδοκίες του τομέα.
  • το υφιστάμενο εκπαιδευτικό υλικό και πρόγραμμα προσανατολισμού των μεταναστών στο θέμα της προσόντων μεταναστών χαμηλής ειδίκευσης στον τομέα του τουρισμού και της γαστρονομίας.

Με βάση τα πορίσματα των εθνικών εκθέσεων, οι Εταίροι θα αναπτύξουν μια κοινή μεθοδολογική προσέγγιση σχετικά με τις τυπικές και διαπολιτισμικές δεξιότητες που απαιτούνται κυρίως στα αναγνωρισμένα επαγγέλματα που σχετίζονται με τον τουρισμό και θα χρησιμοποιηθούν ως βασικό εργαλείο κατά τη σχεδίαση του εκπαιδευτικού υλικού.

Όλες οι εθνικές εκθέσεις στα Αγγλικά είναι διαθέσιμες παρακάτω: https://socialimpact.eu/themen/internationales/tour2include-artikel/national-reports-for-the-1st-intellectual-output

Image
ΑΘΗΝΑ

 

Μαυροκορδάτου 1 - 3,
Τ.Κ. 10678

210 9769510

info@ueducation.gr

ΓΕΜΗ: 124439601000

Image
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Τσιμισκή 19,
Τ.Κ. 54624

2310 283272

info@ueducation.gr

ΓΕΜΗ: 124439601000

Χρησιμοποιούμε Cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας,
να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.